Merken

Speelgoed inkopen dit zijn onze merken!

Bij Durabo leveren we uitsluitend kwalitatieve eigen merken en populaire A-merken, zoals Peppa Pig, Hello Kitty, LOL suprise! en nog veel meer. Met de populaire merken en onze snelle en flexibele levering, onderscheid je je van de concurrentie. Onze experts monitoren belangrijke trends op de speelgoedmarkt. Zo ben je bij Durabo altijd verzekert van actuele producten met populaire kinderlicenties.

Personeel 5

Een collectie op maat

Behoefte aan een gepersonaliseerde collectie? Onze experts denken graag met je mee en doen er alles aan om jouw ideeën om te zetten tot een uitvoerbaar plan. Vervolgens gaan wij direct aan de slag met de ontwikkeling van jouw gepersonaliseerde collectie. Wij hebben alles in huis om dit te realiseren

Durabo helpt je graag verder

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je andere vragen? Neem contact met ons op. Durabo helpt je graag verder!

Onze merken

Baby Shark

De nieuwsgierige en avontuurlijke Baby Shark houdt ervan om de oceaan te verkennen en onderweg vriendjes te maken! Laat de kinderen thuis meezingen met de originele liedjes van de populaire Baby Shark. 

L.O.L Surprise!

LOL surprise! is wereldwijd hét nummer 1 meisjesmerk van dit moment. Dankzij het ruime assortiment van Durabo koop je verschillende L.O.L. Surprise! artikelen in, van squeeze ballen tot creatief speelgoed. Ontdek de nieuwste producten met de laatste styles van L.O.L. Surprise!

Hello Kitty

Hello Kitty: het vrolijke meisje werd al geïntroduceerd in 1973. De Hello Kitty artikelen zijn nog steeds onwijs populair bij kinderen. Van creatieve producten tot hippe tasjes. Bekijk het assortiment voor de verschillende Hello Kitty artikelen. 

Emoji

Het Emoji speelgoed assortiment is tegenwoordig niet meer weg te denken. Van sleutelhangers tot puzzels met een emoji print, wij hebben het in huis. Houd de collectie goed in de gaten, want er komen nog veel meer emoji artikelen aan.

Peppa Pig

Populairste property voor kinderen in de leeftijd 3 – 5 jaar is natuurlijk Peppa Pig! In ons assortimt vind je een ruim aanbod aan Peppa Pig artikelen. Dit biggetje is vier jaar oud en gaat op avontuur met haar vriendjes en haar familie.

Paw Patrol

PAW Patrol is een actie-avontuur pre-school serie met in de hoofdrol zes heroïsche puppy’s die worden geleid door een 10-jarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en humor, werkt de PAW Patrol samen aan reddingsmissies om de Adventure Bay-gemeenschap te beschermen.

Dilly Dally

Dilly Dally is het hippe creatieve merk voor het fashion meisje. We hebben verschillende producten ontwikkeld zoals; maak je eigen moodboard, een speciaal modelboek met 3d effecten, en een nail designer. 

Vragen?

Neem contact op met Durabo

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen en/of heb je andere vragen? Neem contact met ons op en onze experts helpen je graag verder.