Hello Kitty

Sinds 1974 inspireert Hello Kitty vriendschap en vriendelijkheid over de hele wereld. Door generaties lang geluk te verspreiden door middel van Sanrio’s filosofie van ‘klein geschenk, grote glimlach’, is ze een vriendelijke herinnering om eerst aan anderen te denken en altijd vriendelijk te zijn. Hello Kitty glimlacht eindeloos met haar wereldwijde boodschap van vriendschap, waarbij ze mensen van alle leeftijden aanmoedigt om langdurige contacten te leggen door voor elkaar te zorgen. Zoals ze altijd zegt: “je kunt nooit teveel vrienden hebben

Met meer dan 45 jaar ervaring en meer dan 15 miljoen volgers op sociale media is Hello Kitty een wereldwijd icoon. Om haar 45-jarig jubileum in 2019 te vieren, lanceerde Sanrio vele succesvolle fashioncollabs van enkele van ’s werelds grootste modemerken, zoals Puma, Converse, Herschel en Levi’s. En dat is nog niet alles, want in 2020 & 2021 zullen er nog veel meer collabs volgen, waaronder Balenciaga, Havaianas, Dr Martens en Furla!

hellokitty-logo

Onze collectie

Tasjes

Hippe kleurrijke Hello Kitty tasjes

Portemonnee

Portemonneetjes in meerdere licenties verkrijgbaar

Kleurboek

Volop kleuren met Hello Kitty

1000 stickerboek

Ontdek de 1000 Hello Kitty stickers

Vragen?

Neem contact op met Durabo

Neem contact met ons op en onze experts helpen je graag verder. We bespreken de mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek.