Klanten

Speelgoed inkopen bij Durabo? Deze klanten gingen je voor!

Kwalitatieve producten, uitstekende service en de beste prijs staan hoog in ons vaandel. Dankzij onze jarenlange ervaring en betrouwbare leveranciers, beschikken we over een uitgebreid klantenbestand. Bij Durabo leveren we onze klanten iedere keer weer een breed assortiment van het beste speelgoed, tegen de beste prijs. Zo wordt speelgoed inkopen nog gemakkelijker. Benieuwd welke klanten jou voorgingen?

7©FvdS_Durabokindfotoshoot_LR_26 mei 2021

Ontwikkel je eigen collectie met Durabo

Samen met onze experts jouw eigen winkelcollectie ontwikkelen? Dat kan! Bespreek je ideeën en ontwerpen met onze experts en creëer jouw eigen, gepersonaliseerde collectie.

Wij produceren jouw producten met ons in-house product- en designteam, waardoor we razendsnel kunnen opleveren. Wil je de collectie aanscherpen of artikelen toevoegen? We hebben nauw contact met onze partners, en voeren veranderingen direct door. Creëer je eigen collectie met onze experts en voorzie in de wensen van je afnemers.

Speelgoed voor groothandels

Met het uitgebreide assortiment van Durabo profiteren groothandels van actuele en populaire gelicenseerde producten. Dankzij onze scherpe inkoopprijzen stellen we groothandels in staat riante marges te realiseren.

Speelgoed voor distributeurs

Hoe voldoe je aan de snel veranderde vraag van de consument? Durabo helpt speelgoed distributeurs het assortiment voordelig in te richten, met populaire producten. Van houten speelgoed tot aan homeware en gadgets. Durabo heeft het in huis. Met ons uitgebreide assortiment voorzien distributeurs altijd in de vraag van hun klanten.

Speelgoed voor importeurs

Het importeren van producten vanuit het buitenland kost tijd. Durabo helpt speelgoed importeurs bij het importproces van kwalitatief en bekend speelgoed. Van educatief speelgoed tot partijen speelgoed. Met Durabo als partner voorzien speelgoed importeurs in de toenemende vraag van de klant.

Meer informatie?

Neem contact op met Durabo

Heb je vragen over onze producten of diensten? Vul het contactformulier onderaan de pagina in, dan wij nemen zo snel mogelijk contact met je op