Services

Versoepel het inkoopproces met inkooppartner Durabo

Bij alles wat wij doen, staat de klant centraal. Wij helpen het inkoopproces te versoepelen in samenwerking met gerespecteerde leveranciers. Optimaliseer het inkoopproces met de diensten van inkooppartner Durabo en realiseer comfortabele marges. Wij helpen je graag!

Personeel 4

Inkopen via gerespecteerde leveranciers

Bij Durabo zijn we lid van BSCI en werken we uitsluitend samen met betrouwbare, zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Met Durabo als partner:

De beste kwaliteit

Kwaliteit vinden wij bij Durabo heel belangrijk. Bij de ontwikkeling van producten werken we dan ook uitsluitend met de beste materialen en ontwerpen, voor een geweldig eindresultaat. We doen nooit concessies aan de kwaliteit van onze producten. Dankzij onze kwaliteitsgarantie en eerlijke prijzen, geniet je altijd van een mooie collectie tegen aantrekkelijke prijzen.

Vlijmscherpe prijzen

Met Durabo als inkooppartner profiteer je altijd van de beste prijzen. We streven ernaar om de beste in ons vakgebied te zijn. Hoe we dit realiseren? Door eerlijke prijzen te vragen, kwalitatieve producten te leveren en de beste service te bieden. Met onze prijzen dek je je kosten en marketinguitgaven, maar blijft er meer dan voldoende over om flinke marges te realiseren.

Inkooppartner Durabo neemt het hele proces uit handen

Kies voor Durabo als betrouwbare inkooppartner en geef het complete inkoopproces uit handen. Onze professionals ontzorgen je volledig, van de inkoop van de producten tot de levering aan de deur. Zo bespaar je veel waardevolle tijd. Wij helpen je graag!

Vragen?

Neem contact op met Durabo

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen en/of heb je andere vragen? Neem contact met ons op en onze experts helpen je graag verder.